KOA KİDS WORLD eTwinning projesi başlıyor.

KOA KİDS WORLD eTwinning projesi başlıyor.

2019 Yılı Eylül ayında hayata geçirilen ve yurt genelinde bir çok başarıya imzasını atan Keyifli Okul Atölyem eTwinning projesi ,2021 yılında KOA KIDS WORLD adıyla çalışmalarına devam ediyor.

05.03.2021 574

 KOA KIDS WORLD projesine Türkiye'nin çeşitli illerinden 163 öğretmen ve birçok öğrenci katılım sağladı.Projemizin amacı ;öğrencilerimizin el becerilerini geliştirerek üretkenliklerini arttırmak, yaratıcı düşünmelerini sağlamak, oluşturdukları ürünleri paylaşarak ilgi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak fikrinden yola çıktık.

 

Proje kapsamında öğrencilerin el becerilerini geliştiren,üretkenliklerini arttıran ,21.yüzyıl becerilerini kazanmış,yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmek için beceri ve tasarım atölyelerinden yararlanılıyor.Şubat ayında başlayan projeye okulumuzdan 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizden bir grubumuz ile katılarak,salgın döneminde öğrencilerin evde geçirdiği zamanı en etkili ve verimli şekilde değerlendirmeyi amaçlamaktadır.Projede atölye çalışmalarının yanısıra belirli gün ve hafta etkinlikleri ,web2.0 uygulamaları,farkındalık çalışmaları,öğretmen,öğrenci ve velilere yönelik bir dizi sosyal ve kültürel etkinliklere de yer verilecek.Öğrencilerimiz KOA KIDS WORLD projesiyle sıradışı öğrenme modeli sayesinde eğlenirken öğrenecek.