TOHUMUNU BİRİKTİR SOFRANI ŞENLENDİR PROJESİ/TOHUM ALFABESİ

Evimizde yediğimiz yiyeceklerden tohum olanları ( zeytin,portakal,limon...) fark ettirme. Atık materyallerde saksı yapma,tohumları ekme.Tohumunun gelşiminin gözlemlenmesi. Fiziki şartlara göre evde ya da okulda hobi bahçesi oluşturma. Afiş,logo,sunumlarda web2 araçlarını kullanma. Güvenli internet kullanımını önemseme ve öğrencilerin ve velilerin dijital okur yazarlık becerilerine rehberlik etme Öğrenci takımı ile bölge ürünlerin tanıtımını yapma,ürün paylaşımı,işbirliği Bölgelerin coğrafi etkilerinin ürün yetiştirilmesindeki rolünü fark ettirme.yapılan çalışmaların ortak ürünlerle sunu,yaygınlaştırıp,sergilenmesi amacıyla yola çıktığımız projemizde öğrencilerimiz Tohum Alfabesi hazırladılar.

17.05.2021 504

17-05-2021