Hasan Ali Yücel İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Atatürk ilke ve ilkelerini özümsemiş bireyler yetiştiren, daima kaliteyi yüksek tutan,sürekli değişen ve gelişen, sürekli öğrenmeyi hedeflemiş bir kurum olabilmektir.

Misyon: Misyonumuz;Türk Milli Eğitim Sistemi´nin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı, erdemli, barışçı, kültürel değerlere, düşünce özgürlüğüne, başkalarının hak ve hürriyetlerine saygılı, akılcı, çağdaş, özgür, kendilerine güvenen, bilgiye ulaşıp kullanabilen, özgüvenli, becerili, sorumluluk alabilen, iletişim kurabilen, öğrenmeyi öğrenmiş, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, bilişim teknolojilerini kullanabilen, planlı ve programlı çalışabilen, becerileri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlanabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş bireyler yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: *Okuduğunu Canlandır Masalını Oluştur Projesi *Dinimi Seviyorum/Öğreniyorum Projesi *´´MANGALA´´Oyunu Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi *Çınarlar Çiçeklerle Buluşuyor Projesi *Yemekte Denge Projesi. *Su Damlalarının Peşinden Projesi. *Beslenme Dostu Okul Projesi. *Uluşehir Bursa´yı Tanıyorum Projesi *Sıfır Atık Projesi *Yemekte Denge Eğitimi Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi

WEB - https://bursahayio.meb.k12.tr

Adres - Arabayatağı Mah. 1. Hastane Cad. No 4 Yıldırım/BURSA

Öğretim Şekli :Tekli,Okul Öncesi ve Özel Eğitim Sınıfı İkili

Adres - Arabayatağı Mah. 1. Hastane Cad. No 4 Yıldırım/BURSA

Ulaşım Eski garajdan kalkan Vakıf Minibüsleri okulun önünden geçmektedir. Heykelden 21A otobüsü okulun önünden geçmektedir. Bursaray Arabayatağı istasyonuna 1km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7km uzaklıktadır. İlçe merkezine 5km uzaklıktadır