STEM School Label

Okulumuz ´´STEM Okulu Etiketini´´ Aldı.

Geleceğin eğitimi olarak görülen STEM´İ daha iyi anlamak için Avrupa Okul Ağı tarafından yürütülen #STEM School Label Projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz etkinliklerle "STEM Okulu Etiketi"ni almaya hak kazandık.

STEM Okul Etiketi, bir okulun çevrimiçi güvenlik seviyesini değerlendirmek için farklı faktörleri dikkate alır. Bir STEM Okulu, farklı kilit unsurlar ve kriterler ile karakterize edilen açık bir STEM stratejisine sahip bir okul olarak tanımlanmaktadır.

Amacı, Avrupa okullarına Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetinin yanı sıra öğretmenler, okul müdürleri ve okul personelinin okul düzeyinde STEM stratejileri hakkında bilgi alışverişinde bulunabilecekleri çevrimiçi bir ortam oluşturmaktır.

01.12.2022 133

01-12-202201-12-2022